avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 403 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Data de 15.08.2011 in REVISAL
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Data de 15.08.2011 in REVISAL

Am inregistrat in revisal ca data de,, inceput activitatea ''la nou angajat de 15.08.2011,dar nu lucram ,pot sa las asa,sau trebuie sa modific
Cel mai recent răspuns: rosu gheorghe , utilizator 21:42, 13 August 2011
Da, nu vad sa fie nici o problema.
RUSALIN3 a scris:

Am inregistrat in revisal ca data de,, inceput activitatea ''la nou angajat de 15.08.2011,dar nu lucram ,pot sa las asa,sau trebuie sa modific

Este bine ... inseamna ca va incepe activitatea cu o zi de sarbatoare legala, data in care nu se lucreaza.
Pai patronul a zis ca lucram ,iar dupa ce eu am inregistrat tot ,am fost si la ITM ,s-a razgandit,oricum eu am gresit.
Nu este nicio greseala .. lasati asa cum ati transmis REVISAL-ul ... chiar daca ati trecut data de 15.08 ca data de incepere a activitatii, efectiv munca va fi inceputa la data de 16.08.2011.
RUSALIN3 a scris:

Pai patronul a zis ca lucram ,iar dupa ce eu am inregistrat tot ,am fost si la ITM ,s-a razgandit,oricum eu am gresit.

Multi patroni considera ca ei fac legea si o nesocotesc pe cea facuta de cei ce sunt abilitati.
Ba unii au spus : va dau liber de 15 august si nu, conform legii ziua de 15 august este zi nelucratoare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

15 august - zi libera? Militant Militant Lucrez intr-un mare magazin, parte a unui lant urias. Lucram peste program fara a fi remunerati samd. Vreau sa stiu daca in ziua de 15 august angajatorul are ... (vezi toată discuția)
Am fost la in job la un hotel pentru postul de receptioner, unde ... EugenGA EugenGA Am fost la in job la un hotel pentru postul de receptioner, unde am stat 4 zile in training, apoi am lucrat 2 zile. In acest timp mi-am dat seama ca nu este ... (vezi toată discuția)
Cim rak0770 rak0770 Buna ziua! Tinand cont de faptul ca maine este zi libera, pot incheia un CIM astazi si salariatul sa inceapa activitatea maine? In prima zi nu trebuie ... (vezi toată discuția)