avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 771 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... titlu de proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

titlu de proprietate

doresc sa intabulez si titlul de proprietate este ridicat de catre fratele si sora mea dar nu vrau sa inteleaga ca am nevoie de original pentru al legaliza fiindu-mi necesar la documentatia cadastrala de intabulare.
CUM PROCEDEZ??
Cel mai recent răspuns: Dumies , utilizator 20:26, 12 August 2011
dacă nu vă înțelegeți, de ce nu mergeți împreună să vă ocupați de documentația cadastrală. dacă sunteți coproprietari și figurați împreună pe acel titlu, au același drept ca și dv-stră să dețină actul în original , nu aveți cum să îi obligați să vi-l dea.

Cine este proprietarul imobilului?
incercati sa va intelegeti amiabil cu fratele si sora dvs pt a face intabularea. excplicati-le ca a intabula inseamna a fi cu adevarat de drept proprietari.
Deci noi am facut iesirea din indiviziune prin partaj judiciar si fiecare are parcela ce i s-a cuvenit .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anulare titlu proprietate ioanabozgan ioanabozgan Bunici decedati;Mostenitori pe titlul de proprietate:mama si matusa; Pe baza unei adeverinte de punere in posesie de la primarie,matusa vinde un bucata teren ... (vezi toată discuția)
Dezmembrare fara iesire din indiviziune angella angella O problema m/a pus pe ganduri: daca sunt doi copropietari pe o suprafata de teren(cu constructii) si vor sa o dezmembreze in doua parcele dar fara sa faca ... (vezi toată discuția)
Mostenire terenuri - modificare titlu de proprietete? adina_miu adina_miu Buna ziua, am mostenit cota de 1/2 din niste terenuri de la bunica mea. Cealalta cota de 1/2 l-a mostenit matusa mea. Am trecut terenurile pe rol si sunt in ... (vezi toată discuția)