avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 966 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale probleme
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

probleme

Este corect un raspuns din partea opc-ului care suna cam asa:ne pare rau,reprezentantul societatii reclamate de dvs.nu a fost de gasit si nici nu s-a prezentat la sediul opc-ului la invitatia facuta de noi.Eu cui ma adresez,acum,mai departe de opc?
Cel mai recent răspuns: carmennn , utilizator 14:33, 15 August 2011
Incercati-va norocul la ANPC unde au si un tel verde. Adresa aici:
[ link extern ]
deci trebuie sa merg pe noroc de-acum inainte.In ce tara traim?chiar suntem ai nimanui?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum trimite opc-ul invitatie justme1p justme1p buna ziua. am si eu o intrebare. am primit un mail cu o invitatie la opc cum ca am o reclamatie. in mail este un document cu invitatia la sediul anpc insa mi ... (vezi toată discuția)
Umilinta la altex Elena777 Elena777 Am achizitionat in februarie 2015 o plita Whirpool din sticla pe gaz. Pe 26 iunie 2015 in timp ce functiona am auzit o bubuitura puternica. Am venit la ... (vezi toată discuția)
Model de reclamație către comisariatul pentru protecția consumatorului Ares-3 Ares-3 Reclamatiile si sesizarile adresate Comisariatelor pentru Protectia Consumatorilor / Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor pot fi depuse doar ... (vezi toată discuția)