lucrez la o firma si ma ocup cu intocmirea de ctr.la mine se achita valoare ctr intocmesc normal facturi si chitante.Seful meu fiind un om dificil are tot timpul impresia ca cineva se preteaza sa fure 10 lei.Tot bate apropouri subtile care ma deranjeaza,banii nu ii ridica in aceeasi zi cand ii incasez eu nu se face nimic decat csa ii scriu pe o foaia cati banii am incasat si si sa scad cheltuielile (atasez bonul).a fost perioada cand au ramas la mine sume mai consistente 2000-3000 eur aprox 3 sapt.ma sfatuiti cum se procedeaza legal sa nu mai existe acest semn de intrebare dansului ca m-as preta sa iau 10 lei din banii dansului.Daca nu este destul de competent#-o sa ia o decizie cum se procedeaza la urmatorul apropo sa ii spun cum se procedeaza legal pt ca nu mi se pare moral sa fiu acuzata pe nedrept.Va mutumesc :D
Pentru sumele incasate zilnic, poti intocmi monetar si totodata un registru de casa in care treci inacasari(monetar) si cheltuieli(bonuri), astfel ai un sold zilnic.
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Caserie
blondina
lucrez la o firma si ma ocup cu intocmirea de ctr.la mine se achita valoare ctr intocmesc normal facturi si chitante.Seful meu fiind un om dificil are tot ... (vezi toată discuția)