avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 947 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... caserie
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

caserie

lucrez la o firma si ma ocup cu intocmirea de ctr.la mine se achita valoare ctr intocmesc normal facturi si chitante.Seful meu fiind un om dificil are tot timpul impresia ca cineva se preteaza sa fure 10 lei.Tot bate apropouri subtile care ma deranjeaza,banii nu ii ridica in aceeasi zi cand ii incasez eu nu se face nimic decat csa ii scriu pe o foaia cati banii am incasat si si sa scad cheltuielile (atasez bonul).a fost perioada cand au ramas la mine sume mai consistente 2000-3000 eur aprox 3 sapt.ma sfatuiti cum se procedeaza legal sa nu mai existe acest semn de intrebare dansului ca m-as preta sa iau 10 lei din banii dansului.Daca nu este destul de competent sa ia o decizie cum se procedeaza la urmatorul apropo sa ii spun cum se procedeaza legal pt ca nu mi se pare moral sa fiu acuzata pe nedrept.Va mutumesc
Cel mai recent răspuns: iancuveronica , utilizator 11:31, 24 August 2011
atata timp cat soldul faptic(banii din sertar) este egal cu cel scriptic( soldul din registrul de casa) demonstrat prin control de casa si sustinut de actele justificative nu va poate contesta nimeni corectitudinea;solicitati controale de casa mai dese,inopinate,efectuate de respectivul patron;o alta varianta este sa solicitati ca zi de zi sa predati banii cu pv de predare-primire si semnaturi de ambele parti; dar asta presupune inregistrari zilnice corecte si inchiderea soldului corect la sfarsitul zilei.
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Caserie blondina blondina lucrez la o firma si ma ocup cu intocmirea de ctr.la mine se achita valoare ctr intocmesc normal facturi si chitante.Seful meu fiind un om dificil are tot ... (vezi toată discuția)
Plati mai mari decat incasari asociatie de proprietari Osanca Osanca Buna seara, va rog sa-mi spuneti este in regula sa se faca plati mai mari decai incasari si soldul registrului de casa sa fie negativ intr-o asociatie de ... (vezi toată discuția)
Bonuri combustibil Daniela-Nicoleta Daniela-Nicoleta Buna ziua! Poate cineva sa imi spuna daca pentru bonurile de combustibil achitate prin numerar trebuie intocmit decont de cheltuieli pentru a-l putea atasa ... (vezi toată discuția)