avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 973 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Bonuri combustibil
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Bonuri combustibil

Buna ziua! Poate cineva sa imi spuna daca pentru bonurile de combustibil achitate prin numerar trebuie intocmit decont de cheltuieli pentru a-l putea atasa la registrul de casa?!?
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 09:09, 11 Noiembrie 2012
Pentru orice Bon fiscal care nu are factura trebuie intocmit "Decont de chletuieli"
Le centralizati BF. intr-unul singur pe luna.
Iulia, imi cer scuze, dar nu poate centraliza bonurile lunar pentru a le deconta intr-o singura zi. Daca banii sunt din casierie, pana la sfarsitul lunii cand se inregistreaza decontul, se presupune ca banii respectivi sunt lipsa in casa.

Personal, in firma unde lucrez aceste cheltuieli se inregistreaza zilnic, pentru a evidentia corect soldul faptic cu cel scriptic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decont conform referat de necesitate CRINA1 CRINA1 Buna seara, va rog ajutati-ma cu o lamurire ,poate pare hilara dar nu mai vad iesire :blink2: de 3 ore. Am eliberat din casierie suma de 200 de ron pe baza ... (vezi toată discuția)
Decontare bon si factura viov viov e adevarat ca daca bonul fiscal nu are stampila pe verso nu e valabil si daca valoarea lui depaseste 100 lei , atunci e obligatoriu factura ma refer la ... (vezi toată discuția)
Depunere numerar in ct furnizor vioop vioop Casierul nostru a depus in contul de la banca al furnizorului c/v unei facturi . Pe chitanta apare numele casierului nu al firmei , de altfel stiu ca nici nu ... (vezi toată discuția)