avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 792 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale SRL neplatitor tva, Import Extracomunitar. Posibil?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

SRL neplatitor tva, Import Extracomunitar. Posibil?

Buna ziua. Am facut o comanda pe firma( SRL neplatitor TVA). Produsele trebuie sa soseasca din Asia. AM inteles ca am nevoie de un cod EORI.

Intrebarea mea este:

Se poate aplica pentru un cod EORI daca sunt neplatitor de TVA? Se poate face import extracomunitar ca si neplatitor de TVA?

As vrea sa stiu daca se poate. Da/Nu. Nu este nevoie de raspunsuri elaborate. :)

Va multumesc mult.
Cel mai recent răspuns: siloth , utilizator 11:48, 26 Martie 2012
da pana la suma de 10.000 euro (factura) dupa mergeti la finante si va lamuresc ei altfel amenda foarte mare pentru neinregistrare in ROI.
reinvii acest topic pentru a nu face altu. La fel si eu am o firma neplatitoare de tva si as dori sa imi scot cod eori pt un import de 60$ - niste mostre. Am posibilitatea sa fac asta?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Trecere de la societate neplatitoare tva la societate platitoare de tva Tdorneanu Tdorneanu Buna ziua, Am o firma care e neplatitoare de TVA cu activitati comerciale de consultanta. Vreau sa dezvolt aceasta firma astfel incat sa cumpar din spatiul ... (vezi toată discuția)
Srl neplatitor tva, achzitie din elvetia sevenx sevenx Buna ziua, Spuneti-mi va rog doua lucruri: 1. Elvetia este asimilata UE in sensul ca achzitiile din Elvetia sunt considerate intracomunitare sau sunt ... (vezi toată discuția)
Documente necesare in vama, la import anc4 anc4 Buna ziua As dori sa stiu, daca ma poate ajuta cineva, in cazul in care fac o comanda din China, pe PFA (neplatitor de TVA), de produse de manichiura, in ... (vezi toată discuția)