avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 519 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... referitor la CNP din cadul de indentitate
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

referitor la CNP din cadul de indentitate

Buna ziua , va rog s ma scuzati ca va rapesc din prtiosul dumneavoastra timp dar am o nelamurire in legatura cu CNP-ul meu , daca eu am fost nascut la maternitatea Gh. Polizu , care pe atunci apartinea de Raionul Grivita Rosie ,acuma de ce sector apartine ? am inebunit cu nervii cind mi-am verificat codul si am constatat cu stupoare ca sunt nescut in sectorul 4 :stunned: ,cum vine asta :)) adica mama m-a teleportat de la Polizu la Bucur ? :))
Cel mai recent răspuns: m_ella2005 , utilizator 18:40, 14 August 2011
Prima cifra din cnp reprezinta sexul, apoi urmeaza anul nasterii, luna, ziua, codul orasului, codul judetului, iar ultimele doua cifre si totodata cele mai importante, sunt cele de identificare a persoanei. Problematic ar fi daca si o alta persoana ar avea cnp-ul identic cu al dv.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

cnp gresit Martud Martud Am citit informatii despre cum anume trebuie sa procedam pentru a dobandi CNP-ul original dar nu am inteles unde anume trebuie sa merg , la primaria de sector ... (vezi toată discuția)
Amenda contraventionala Nelin Nelin Buna ziua.As dori sa imi dati o parere despre intentia mea de a contesta un PV de contraventie emis de Politie.In acest PV codul meu numeric personal este ... (vezi toată discuția)
Vi se pare normal sa completam rubrica cnp sau considerati ca e abuz ? Roland Mindrila Roland Mindrila Romanii sunt obligati, prin lege, sa le comunice codul numeric personal (CNP) recenzorilor, in caz contrar urmand sa raspunda ... (vezi toată discuția)