avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 743 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Procura in copie
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Procura in copie

Am procura in care sunt mandatata sa fac operatiuni in numele patronului la orice institutie. Problema este ca daca Casa de Pensii (de unde ridic carnetul lui de munca) imi retine aceasta procura, nu mai pot semna in numele lui la Casa de Sanatate (reziliere contract).
Nu am doua procuri. O copie a acesteia m-ar ajuta? Sau procura ramane la mine?
Va multumesc.

Cel mai recent răspuns: Herra_ , utilizator 10:21, 15 August 2011
Vorbesc de CONFIRMAT OLOGRAF (nu de legalizare).Scriu pe ea "conform cu originalul" , stampilez, semnez. Ca la documentele ce tin de ITM.
Intelegeti?
Va rog.
Nu se poate , din ceea ce stiu eu.
O sa mai astept un raspuns.
Multumesc.
Buna ziua,

Nu cred ca va vor accepta copii xerox olograf iar o solutie ar fi sa faceti copii legalizate dupa procura. Acum un an m-a costat 10 lei/pagina deci nu cred ca ar putea costa mai mult de 15 RON/pagina.

Cel mai bine ar fi totusi sa dati maine dimineata un telefon si sa ii intrebati ce acte sunt necesare si daca primesc si copii olograf.

O zi buna.
Multumesc!

Alte discuții în legătură

Autorizare pfa UCA1978 UCA1978 Vreau sa imi fac PFA, am fost la Registrul Comertului pentru rezervarea de nume, pana aici nu au fost probleme insa mi-u dat o lista cu documente necesare pt ... (vezi toată discuția)
Transcriere certificat de nastere sonia.maria sonia.maria Ce demersuri trebuie facute de ofiterul de stare civila in cazul transcrierii unui certificat de nastere privind un copil care provine dintr-un parinte roman ... (vezi toată discuția)
Solicitare sentinta legalizata prin posta Ares-3 Ares-3 Va rog frumos sa ma ajutati cu un model de cerere pentru obtinerea prin posta unui exemplar legalizat al unei sentinte. Daca are importanta pentru timbrare, ... (vezi toată discuția)