avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1014 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort

Buna ziua am si eu mai multe intrebari sunt casatorita de 5 ani , am o societate la care sunt asociat unic si administrator, o vila si un apartament pe numele ambilor care sunt ipotecate pentru un credit luat pe societatea pe care o detin, as vrea sa divortez si as vrea sa stiu cum afecteaza divortul meu bunurile in cazul in care nu ne intelegem , ce drepturi are el la societatea mea pe care o detin de 17 ani si ce drept are la bunurile ipotecate pt creditul pe societate.Daca parasesc domiciliul conjugal afecteaza cu ceva impartirea bunurilor , mentionez ca nu avem copii .Va multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: crysstyna_84 , utilizator 10:47, 15 August 2011
Sotul nu are decit un drept de creasnta asupra ratelor platite din credit pentru apartament si vila.Parasirea domiciliului conjugal ar putea avea drept consecinta ca unul din cele doua imobile, cum ar fi apartamentul sa revina sotului care ar ramine sa locuiasca in el dupa divort si pina la solutionarea partajului
dar daca eu raman in apartament si sotul in vila eu avand domiciliul la apartament se mai considera ca e parasire de domiciliu?Cu ce ar putea ramane el in urma partajului daca bunurile sunt ipotecate pt credite pe societatea mea

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort si rate bancare danielstancu_70 danielstancu_70 Buna ziua am si eu o problema in legatura cu impartirea creditelor dupa divort ......deci, cu trei ani in urma ..2007 am facut un credit cu ipoteca la o banca ... (vezi toată discuția)
Sotul divortat poate pune ipoteca, pt un credit, pe partea lui dintr-un imobil? Lyvyoo Lyvyoo Hello, As vrea sa va cer o parere in legatura cu urmatoarea speta a unor rude: Dupa 15 ani de casatorie cuplul a divortat (cam acum un an) FARA sa declanseze ... (vezi toată discuția)
Parasirea caminului conjugal elenusht elenusht buna ziua, am nevoie sa ma ajutati cu o informatie. Dupa 4 ani de casnicie, sotul meu m-a parasit pentru o alta femeie. El a plecat de acasa, fara sa anunte ... (vezi toată discuția)