avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... parasirea caminului conjugal
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

parasirea caminului conjugal

buna ziua,

am nevoie sa ma ajutati cu o informatie. Dupa 4 ani de casnicie, sotul meu m-a parasit pentru o alta femeie. El a plecat de acasa, fara sa anunte si si-a schimbat si numarul de telefon pentru a nu mai putea fi contactat. Spuneti-mi in cazul unui divort daca pe el il afecteaza cu ceva. Mentionez ca avem impreuna credit ipotecar la un apartament la care figuram coplatitori, eu fiind titularul de contract. Ar trebui sa declar ca si-a parasit domiciliul? m-ar ajuta cu ceva? Nu avem copii. Multumesc,
Cel mai recent răspuns: elenusht , utilizator 16:11, 2 Septembrie 2011
Buna ziua,
Da asa este, este bine sa declarati si la politie, mai ales ca nu mai puteti da de el...
e posibil sa i se fi intamplat ceva rau, chiar daca aveti o anumita banuiala de infidelitate...
Recomand acest lucru...
iar ulterior Politia va da de el, si va va comunica macar adresa, pentru a putea sa depuneti actele divort.
Evident ca divortul va stabili si obligatiile pe care le au ambii soti, dar si drepturile, si partajarea bunurilor comune.
fara a mai merge la instanta, daca dati de el, e bine sa va rezilvati divortul la Notariat sau la Oficiul de stare civila,
Cu stima,
Daca aveti dubii ca a patit ceva ar fi indicat sa vorbiti cu parintii lui.
Nu cred ca are sens sa sesizati politia decat daca nici poarintii lui nu stiu nimic de el.
Ultima modificare: Vineri, 2 Septembrie 2011
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
va multumesc pentru raspunsuri. Stiu ca sta la amanta lui...dar ma evita, si-a schimbat numarul de telefon. Intelesesem la un moment dat ca cel care paraseste caminul conjugal nu primeste nimic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In tinpul divortului sperantagabi sperantagabi Daca in timpul derulari procesului de divort unul dindre soti paraseste caminul conjugal , iar cel parasit ramine in caminul conjugal , il afecteaza ia fata ... (vezi toată discuția)
Infidelitatea in familie sperantagabi sperantagabi se poate dovedi infedilitate faptul ac ,cel care aparasit caminul comjugal a fost surprins in ne numarate rinduri cu aceiasi persoana pe care am banuito ca mia ... (vezi toată discuția)
Infedilitatea in familie sperantagabi sperantagabi in situatia in care sotia a parasit caminul conjugal din cauza unui individ cu care am surprinso in biroul dela serviciu inainte sa paraseasca caminul ... (vezi toată discuția)