Sunt casatorit de aproape 7 ani, avem doua fetite gemene de 3 ani si jumatate, apartamentul in care locuim, la Brasov, a apartinut bunicilor mei, apoi a fost mostenit de mama mea iar dupa ce m-am casatorit, la ceva timp, ne-a facut mie si sotiei, contract de vanzare-cumparare.
Intretimp, am investit multi bani in amenajari,mai mult sotia s-a ocupat de lucrari intrucat eu aram la serviciu insa evident ca salariul meu ba chiar si un imprumut ptr montare centrala termica, au intrat in amenajari iar de la un timp, cand sotiei i se pare doar ca ceva nu este la locul sau, imi spune ca eu plec din casa.
As dori niste sfaturi de specialitate.
Multumesc
Casa reprezinta bun comun ,deci in cazul partajului intre soti,dupa un eventual divort ,se va imparti intre dvs.si sotie.Nu dati curs indemnului sotiei dvs.
Multumesc pentru sfat deci daca se ajunge la un eventual divort, atunci se evalueaza casa si se imparte jumatate-jumatate sau doar amenajarile facute in comun?
Copii au si ei dreptul la partaj sa zicem in situatia asta,acum?
Mentionez ca suntem proprietari doar din 2006 dar ne mutasem cu trei ani inainte
Imobilul si bunurile dobandite in comun se impart intre dvs.si sotie,in functie de contributia financiara a fiecaruia dintre soti.Copiii nu participa la acest partaj.
Divort
elisabeta11
vreau sa divortez di doresc sa stiu cum se procedeaza la partaj, cum se impart bunurile?...2 masini si o casa, mentionez ca imobilul a fost al socrilor mei ... (vezi toată discuția)
Divort
sotia a intentat actiune de divort, motivul multe discutii contradictorii, dar realitatea esta ca in viata ei a intrat un alt barbat desi ea nu recunoaste, eu ... (vezi toată discuția)