avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 855 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Cum pot sa comercializez produse in piete, fara casa ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Cum pot sa comercializez produse in piete, fara casa de marcat, daca sunt IF ?

Buna seara, va rog sa -mi spuneti cum pot sa comercializez produse in piata, daca nu am casa de marcat si sunt IF(intreprindere familiala)? Se poate pe baza de factura cu chitanta? sau sunt si alte modalitati?
Cel mai recent răspuns: Mircea SCALAT , Contabil 12:08, 19 August 2011
Sunteti IF?
In piata/obor organizata pot vinde fara casa de marcat producatorii inregistrati ca atare.
Deci IF al Dvs. trebuie sa vinda cu FACTURA catre Dvs. ca persoana inregistrata ca producator si mai apoi sa mergeti la piata sa vindeti.

Insa in piata produsele melifere au un standard de vinzare diferit si satnd special ameajat unde se poate veni cu casa de marcat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa _cod caen 0149 contabilitateglass@gmail.com contabilitateglass@gmail.com Buna ziua. Daca am PFA , cod CAEN.0149, pentru a vinde la borcan mierea de albine in magazine (pe baza de factura).. , imi trebuie casa de marcat???Acea ... (vezi toată discuția)
Contabilitatea pentru cazan tuica danutzadani danutzadani Vreau sa ma autorizez ca intreprindere individuala - distilarea, rafinarea si mixarea bauturilor alcoolice - cazan de tuica.As dori sa-mi spuneti ce documente ... (vezi toată discuția)
Registre si impozite ii pintea_adela pintea_adela Buna ziua. Am infiintat un II (intreprindere individuala) in anul 2014. Va rog sa imi spuneti care sunt registrele care trebuie completate, care sunt ... (vezi toată discuția)