avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 494 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Curiozitate!?!?
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Curiozitate!?!?

Mi-am luat o pereche de adidasi de firma nu vreau sa fac reclama am dat 200 ron pe ei de la reprezentanta am primit 30 de zile garantie talpa din spate incepe sa se deterioreze am umblat de 4 ori cu ei,X-( plimbari,ce sanse sunt ca adidasi sa nu imi fie schimbati sau ce pot face in cazul in care nu imi respecta garantia?
Cel mai recent răspuns: BX , utilizator 11:36, 22 August 2011
Ar fi bine sa mergeti sa-i schimbati inainte de a pune in fata raul.Nu au voie sa refuze schimbul daca sunt in garantie .Daca nu vi-i schimba, cereri condica de reclamatii , faceti plangeer la OPC si se va rezolva problema ....cam pesimist de marti dimineata .
Condica de reclamatii trebuie sa fie unde???Scuzama sunt naivi in aceasta problema.
Depinde ce intelegeti Dvs. prin ?talpa din spate incepe sa se deterioreze? . Daca nu s-a dezlipit sau nu are un defect de fabricatie, simplul fapt ca este tocita nu cred ca va indreptateste sa cereti schimbarea pantofilor. Faptul ca Dvs. afirmati ca i-ati purtat doar de 4 ori nu poate fi probat. Deci ca sa rezumam: garantia se aplică în cazul defectelor ascunse sau al defectelor de fabricatie, fiind exclus cazul utilizarii excesive sau defectuase.;)
Defecte ascunse??? este legal sa vinzi marfa cu defecte ascunse??? nu prea cred... ce sa zic adidasi nu au mai mult de o saptamana o sa astept in cazu asta sa se faca praf si inainte cu 5 zile sa se termine garantia am sa ii duc asa sa nu mai am discuti gen aaa nu au nimic .......Nu mi se pare corect sa dau 200 ron pe o pereche de adidasi care se tin a fi de firma de la reprezentanta si dupa o saptamana sa ai probleme cu ei .
Daca vreti calitate nu luati adidasi de firma de colectie, ci unii care-s fabricati sa fie rezistenti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conditii de garantie pentru neconformitate produs vio_suciu2000 vio_suciu2000 Conditii de garantie pentru neconformitate produs. Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un sfat, daca ma pot folosi de prevederile Legii 449/2003 privind ... (vezi toată discuția)
Opc - garantie pantofi de toamna cumparati vara Gabrielro22 Gabrielro22 Buna ziua, am cumparat 1 pereche pantofi iarna in septembrie( cand erau 28 grade afara ) si am inceput sa-i port in nov cand a dat frigul, intradevar am primit ... (vezi toată discuția)
Constatare defect pantofi Amelias Amelias Buna ziua! Am cumparat o pereche de pantofi samabata, iar duminica am observat ca au un defect si ii-am dus la magazin. Au zis ca vor fi trimisi la ... (vezi toată discuția)