avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 562 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general plafon incasare facturi
Discuție deschisă în Contabilitate în general

plafon incasare facturi

buna ziua
nu reusesc sa cad de acord cu contabila unei societati referitor la incasarea unor facturi;dumneaiei spune ca-mi poate emite intr-o singura zi 2 facturi a cate 5000 lei fiecare,urmand sa-mi incaseze in zile diferite cu chitanta a 5000 lei fiecare;eu stiu ca asta nu este permis,gresesc????

multumesc
multumesc mult,aveti dreptate si l-am sunat pe cel de la garda si a confirmat in cele din urma cele spuse de dvs.
Cu mare placere, nu imi puteam sustine punctul de vedere, daca afirmatia mea nu avea temei legal. :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incasare facturi georgetag georgetag as dori sa stiu exact care este modul de incasare a unei facturi.....prin casierie o factura cu valoare de pana la 5000 ron se poate incasa prin casierie ... (vezi toată discuția)
Chitante pentru sume mai mari de 5000ron. nbck nbck Salutare tuturor. Stiu ca pentru achitarea unei sume mai mari de 5000RON nu pot sa emit o chitanta mai mare de 5000RON.Singura modalitate de incasare a ... (vezi toată discuția)
Modalitate plata fact. peste 5000 lei rodia rodia Am urmatoarele nelamuriri privind plata in numerar a unei facturi cu valoare peste 5000 lei. Sa zicem ca trebuie sa paltesc o factura de 6500 lei. Numerar nu ... (vezi toată discuția)