avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1323 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediul pentru cresterea copilului
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediul pentru cresterea copilului

care este perioada minima de cotizare pt a beneficia de ccc?si daca tatal copilului are dreptul de a intra in concediu daca nu este casatorit legal cu mama copilului?in cat timp de la nastere se pot depune actele pt concediu?
va multumesc
Cel mai recent răspuns: ni_ck , utilizator 16:58, 16 August 2011
data aproximativa este 1 oct
CIM a mai avut in perioada 01.09.2007-17.05.2009
dupa terminarea concediului de risc maternal mai poate beneficia de concediu de sarcina si lauzie?
1. La data incetarii CIM pe eprioada determinata nu putea beneficia de indemnizatie de somaj deoarece nu avea stagiul de cotizare corespunzator.
2. In perioada 01.10.2010 - 01.10.2011 are 12 luni eligibile pentru a beneficia de indemnizatie pentru CCC daca va intra in concediu de maternitate.
3. - Intr-un raspuns anterior v-am spus ca tot Casa de Asigurari de Sanatate ii va plati si concediul de maternitate, daca acesta este in continuarea celui de risc maternal (adica sa nu aiba nici o zi de pauza intre certificatele medicale).
- Mergeti, totusi, si la Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate sa va confirme, sa nu gresesc eu.
va multumesc foarte mult si va doresc o zi buna

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Insarcinata, contract de munca pe perioada determinata dana rod dana rod Buna seara. Va deranjez cu o intrebare. Sunt insarcinata in 3 luni, am anuntat angajatorul, sunt angajata pe perid determinata pana in aug 2011, pe locul unei ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie pt cresterea copilului ramonasoiman ramonasoiman Buna ziua, am si eu o intrebare referitor la indemnizatia pentru cresere a copilului. Eu in iulie am terminat masterul si cum nu m-am gasit un job am depus ... (vezi toată discuția)
Concediu risc maternal chirita-alina chirita-alina Buna ziua, De la data de 01.06.2010 voi intra in concediu de risc maternal, pe o perioada de 120 de zile, la recomandarea medicului specialiast si cu aprobare ... (vezi toată discuția)