avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 375 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita fisc
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita fisc

ma pune fiscu sau ANAF ma obliga sa achit suma de 21.520 lei dupa urma care am primit teapa de la o firma care figuram ca administrator si toata raspunderea eu am traso fara sa am cauza ca sunt adm si am depus plangere la politie ptr fals si altele ce imi face daca stau la o locuinta sociala la un camin de nefamilisti sparge usa ? stiu ca imi poate bloca contul bancar care il am pe zero
in afara de asta ce poate face am primit somatie prin posta si titlu executoriu pe mobile va multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters145448 , utilizator 12:50, 18 August 2011
Executarea silita ar putea continua sub forma popririi veniturilor viitoare.
Dvs. va puteti apara sub forma contestatiei la executare.
Prezentati-va la administratia financiara care a comunicat somatia si titlul executoriu pentru a va edifica asupra sumelor datorate;in cazul in care considerati ca nu datorati sumele inscrise in titlul executoriu puteti contesta in instanta atat inceperea executarii silite cat si titlul executoriu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita bcory bcory Momentul de timp la care o hotarare judecatoreasca devine executorie este dat de momentul in care hotararea a devenit definitiva. (ulterior, ea a devenit si ... (vezi toată discuția)
Executare silita mirelatemes mirelatemes Ce sanse sunt de a recupera 1500 EUR imprumutati la o persoana fizica prin contract de imprumut la notar daca persoana respectiva nu are pe numele lui nici un ... (vezi toată discuția)
Abuz- executor judecatoresc cristian ang cristian ang Buna ziua , am primit o somatie ,pt un credit pe care nu am reusit sa il rambursez in totalitate ,de la un executor judecatoresc , formulata astfel:\" ... (vezi toată discuția)