avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 876 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Dosar penal - neacordare prioritate
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Dosar penal - neacordare prioritate

buna ziua,n-am mai scris din martie a.c,au trecut 1,2ani de la accident si ...nimic,circul cu dovada circulatie!la ultima mea discutie cu ''victima''am inteles ca procuratura nu i-a dat castig de cauza si-a facut contestatie,probabil de aceea dureaza atat de mult!acum o jumatate de an am facut cerere urgentare iar o dna amabila de la procuratura mi-a zis ca cererea e inca la bpr,imi pierd deja rabdarea,ce mai pot face?multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: nero67 , utilizator 15:41, 16 August 2011
Pai nu prea aveti ce face. Trebuie sa asteptati hotararea instantei fara de care nimeni nu se misca in front. Daca ultima decizie a instantei ramane definitiva atunci puteti cere un certificat de grefa pe care sa-l predati la politie si sa reintrati in posesia permisului, daca hotararea definitiva nu mai cuprinde si alceva.
multumesc pt raspuns,problema e ca nu mi-a venit de la procuratura inceperea sau neanceperea urmaririi penale si n-am fost dat in judecata,nu ma pricep dar banuiesc ca in baza deciziei procuraturii intra in vigoare suspendarea,amenda iar pe cale civila daca va fi nup pot fi dat in judecata!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declansarea actiunii penale ana6464 ana6464 Am doua neclaritati cu privire la punerea in miscare a actiunii penale : - conform art 9 din Cpr.pen actiunea penală se pune în mişcare [b]prin actul de ... (vezi toată discuția)
Solutie in dosar penal. cum pot sa-mi recapat permisul? yneedlove yneedlove Solutie: În baza art.11 pct.2 lit.b Cod procedură penală raportat la art.10 lit.h Cod procedură penală cu aplicarea art.132 alin.1 Cod penal, încetează ... (vezi toată discuția)
Cum se verifica daca sentinta penala a ramas definitiva robert3786 robert3786 Stimate doamne/stimati domni, va rog sa aveti amabilitatea de a ma lamuri in aceasta problema. [b]Continutul deciziei instantei:[/b] În baza art.23 din Legea ... (vezi toată discuția)