buna ziua,n-am mai scris din martie a.c,au trecut 1,2ani de la accident si ...nimic,circul cu dovada circulatie!la ultima mea discutie cu ''victima''am inteles ca procuratura nu i-a dat castig de cauza si-a facut contestatie,probabil de aceea dureaza atat de mult!acum o jumatate de an am facut cerere urgentare iar o dna amabila de la procuratura mi-a zis ca cererea e inca la bpr,imi pierd deja rabdarea,ce mai pot face?multumesc anticipat!
Pai nu prea aveti ce face. Trebuie sa asteptati hotararea instantei fara de care nimeni nu se misca in front. Daca ultima decizie a instantei ramane definitiva atunci puteti cere un certificat de grefa pe care sa-l predati la politie si sa reintrati in posesia permisului, daca hotararea definitiva nu mai cuprinde si alceva.
multumesc pt raspuns,problema e ca nu mi-a venit de la procuratura inceperea sau neanceperea urmaririi penale si n-am fost dat in judecata,nu ma pricep dar banuiesc ca in baza deciziei procuraturii intra in vigoare suspendarea,amenda iar pe cale civila daca va fi nup pot fi dat in judecata!