Locuiesc in casa cu fostul sot.Acesta este foarte violent si consuma bauturi alcoolice.
Acesta este motivul pentru care vreau sa il evacuez.
Apartamentul l-am cumparat in timpul casatoriei din bani de la parintii mei.
Cand am facut partajarea de bunuri am incheiat o tranzactie prin care lui ii revenea o camera din casa, iar mie intreaga casa..am convenit ca el sa primeasca contravaloarea apartamentului sub forma de plata a chiriei,iar lunar din acea suma se va deduce contravaloarea a x euro pentru locatiune.
mie mi-a revenit intreaga casa, si am acceptat ca jumatate din contravaloarea apartamentului sa ii revina fostului, cu consimtamantul din partea mea sa locuiasca in continuare la aceea data in casa, iar lunar din valoarea casei la cat a fost ea evaluata sa se deduca o anumita suma de bani cu titlu de chirie ptr folosirea acelui spatiu.
1.Faceti rost de bani, datii partea cuvenita, incheiati un acord scris si pleacă singur.
2. Cumparatii o garsoniela faceti un acord, si se muta.
Pana nu-i achitati intr-un fel sau altul suma ce i se cuvine, nu poo ate fi vorba de evacuare legala. Pentru violente exista legea penala, care prin sentinta ii poate oferi fostului soţ cazare gratuita pentru o perioada de timp.