avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 799 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Preaviz in caz de concediere
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Preaviz in caz de concediere

Buna ziua,

Sunt in situatia de a fi concediata cu motivul de restructurare a postului. Stiu ca perioada de preaviz este de minim 20 de zile in cazul functiilor de executie, dar nu mai regasesc acea clauza care se refera la timpul de lucru diminuat in timpul preavizului de concediere. Stiu ca se puatea reduce la 4 ore in loc de 8 ca sa iti poti gasi alt loc de munca in aceasta perioada.

Nu mai este valabila?

Multumesc anticipat pentru ajutor.
Cel mai recent răspuns: ContSters42179 , utilizator 17:22, 16 August 2011
Se regasea in CCMN care.... nu mai este. Daca aveti un CCM pe ramura care se aplica la dv. vedeti daca exista clauza la care faceti referire.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Explicati ore lucrate in preaviz victor sorin victor sorin Buna ziua Doresc sa stiu si eu reglementarile cu privire la nr de ore ce se presteaza in cazul preavizului in urmatoarele conditii ; - cu acordul partilor ... (vezi toată discuția)
Cate ore lucram pe zi in timpul preavizului pentru concediere? dimitriu gabriela dimitriu gabriela Este posibil ca incepand din luna iunie sa primesc preavizul in vederea desfacerii C.M.Mi-ar putea spune cineva cate ore trebuie sa fim pontati la serviciu in ... (vezi toată discuția)
Timpul de lucru in preaviz pialeone pialeone Buna ziua Intrebarea mea este daca este valabil articolul 74 alin.3 din CCM la nivel national 2011-2014 care spune ca: (3) În perioada preavizului, ... (vezi toată discuția)