avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1008 soluții astăzi
Forum Bani şi Afaceri ... Tendinţe în lumea creditării nerambursare credit prima casa 4 - ce s-ar intampla?
Discuție deschisă în Tendinţe în lumea creditării

nerambursare credit prima casa 4 - ce s-ar intampla?

Buna ziua!
Doresc sa fac un credit prima casa 4 (pe 30 ani) pentru o casa, in valoare de 51000 euro. As dori sa stiu ce s-ar intampla in cazul imposibilitatii de plata a ratelor. Banca imi va vinde la licitatie casa si ma va obliga sa restitui diferenta de bani?
Cel mai recent răspuns: Claudia Reteanu , Avocat 23:24, 16 August 2011
Nu este bine sa pleci la drum lung cu neincredere, banca nu este o institutie caritabila, tu vrei un ajutor ea vrea un profit deci trebuie sa ai in vedere in fiecare luna cum merg ratele tale, sa nu ramai in imposibilitate de plata si esti mai protejat daca poti sa achiti un avans mai mare, sa ai grija ca rata sa fie cat mai mica pt tine astfel ca daca esti in incapacitate de munca temporare sa ai o acoperire. Bafta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imposibilitate plata credit auto Furis George Furis George Buna ziua . Acum 1 an de zile am achizitionat un autoturism printr-un credit auto pe 10 ani , iar plata ratei lunare catre banca s-a facut intotdeaua la timp . ... (vezi toată discuția)
Bancar (asigurare unui credit) tutuianu tutuianu Parinti mei au luat un credit de nevoi personalea in urma cu 4 ani . Au platit ratele lunar pana cand au ramas pe rand fara loc de munca. Acum sunt in ... (vezi toată discuția)
Credit ipotecar- imposibilitate de a plati ratele sozo sozo As dori si eu daca este posibil, un raspuns la problema mea. Am contractat un imprumut pentru achizitionare imobil.Creditul este ipotecar, cu ipoteca pe acel ... (vezi toată discuția)