avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 740 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... cum pot modifca fisele de post pentru personalul deja ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

cum pot modifca fisele de post pentru personalul deja angajat?

buna!
Ce trebuie sa fac pentru a modifica responsabilitatile prevazute in fisa postului.Datorita dezvoltarii si schimbarilor intervenite in activitatea firmei,unele resopnsabilitati si sarcini trecute in fisa postului la angajare nu mai sunt de actualitate,fiind nevoie de o alta fisa de post,sau o modificare majora a acestora.
Cel mai recent răspuns: Nicolaie Ciobotaru , Consultant resurse umane 18:15, 22 August 2008
:offtopic:

Sunt de parere ca doar elemente tehnice de informatica au obligat-o pe Ghola la mesaje consecutive ( citate de la doi consultanti ) nu intentia de a calca regulamentul.

Nu cred ca poate pune cineva la indoiala buna ei credinta, daca analizam raspunsurile pe forum in totalitatea lor.

Mai gresim, doar oameni suntem. Chiar si cei care vegheaza pe un subiect.

:luck: si :)
Ultima modificare: Vineri, 22 August 2008
Nicolaie Ciobotaru, Consultant resurse umane
Intr-adevar, suntem oameni si gresim ... stiu ca intentia ei nu a fost de a incalca Regulamentul, dar sunt oameni care vor pune sub semnul intrebarii corectitudinea moderatorilor .
Chiar mie mi s-a intamplat ... pe topicul www.avocatnet.ro/content/for...
:)

Sa fie sanatosi cu indoiala lor cu tot.

Omul este un intreg cu bune si rele ca doar nu e "usa de biserica".

Cred ca dormiti linistit dupa atata efort in folos obstesc.

Nu-mi bat capul cu cate unii care se indoiesc de buna mea credinta. Ce sa lefac daca "sunt orbi".

:luck:
:)

M-am uitat la "adresa" si mi-a placut raspunsul :surrender:

De fapt cumpatarea face parte din dvs. si nu ma mira modalitatea de "iesire" din impas.

Unii vor zice ca am interese de fac asemenea afirmatii. Dar le fac ca trebuie facute indiferent de parerile unora sau altora.
Ultima modificare: Vineri, 22 August 2008
Nicolaie Ciobotaru, Consultant resurse umane

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refuzul unei fise de post ContSters175780 ContSters175780 Pot sa refuz o fisa de post, daca nu sunt de acord cu noile atributii ce nu sunt conforme cu pregatirea profesionala? Este corect? Sau o pot semna cu ... (vezi toată discuția)
Program de lucru nerespectat madaonica madaonica Buna ziua! Sunt angajata la program de zi ( 8 ore /zi) la o firma din Constanta . De curand fisei postului s-a adaugat responsabilitatea de a intocmi unele ... (vezi toată discuția)
Modificare totala a fisei postului Adelacris Adelacris Aș dori să solicit o clarificare referitoare la modificarea fișei postului și atribuirea unor noi sarcini în cadrul companiei. Recent am fost informat ... (vezi toată discuția)