avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 941 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pensie alimentara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pensie alimentara

Buna seara.Am facut plingere acum patru ani,pentru abandon familie si neplata pensiei alimentare,am fost la procuror de cateori am fost citata,dar acum cinci zile a venit raspuns ca fostul va primi o amenda doar o amenda de 500 lei.Ce plingere mai pot face sa merga dosarul mai departe sa pot primi bani restanti si pensia?
Cel mai recent răspuns: MARTA SIMONA PETRE , Avocat 20:20, 16 August 2011
Puteti formula plangere la procurorul ierarhic superior in 20 de zile de la comunicarea solutiei dispuse si /sau puteti pune in executare hotararea prin care a fost stabilita pensia de intretinere, insa doar pentru sumele datorate pe ultimii 3 ani, sens in care va puteti adresa unui executor judecatoresc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensia alimentara neplatita claudyta claudyta buna ziua .ma numesc CLAUDIA .am divortat din 13.01.2010 .Am 2 fete si fostul sot a fost obligat prin lege sa plateasca pensia alimentara ,bani pe care nu i-a ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara Vlad2013 Vlad2013 Buna dimineata, As dori sa stiu CAILE DE ATAC ,in cazul in care tatal nu plateste pensie alimentara copilului care a fost incredintat,spre ingrijire si ... (vezi toată discuția)
Cum pot ataca rezolutia procurorului? am vreo sansa sa obtin ceva?  Loredana Puscasu Loredana Puscasu In urma divortului fostul sot a fost obligat la plata sumei de 200 ron pentru 2 copii minori. Pensia de intretinere i-a fost stabilita la venitul minim ... (vezi toată discuția)