avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 504 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale infiintare SRL
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

infiintare SRL

Buna ziua !
Vreau sa deschid un magazin online pentru vanzarea produselor de imbracaminte. Dar si un mic atelier pentru productia confectiilor de imbracaminte dama,copii.
Va rog daca ma poate ajuta cineva cu codul CAEN pentru magazinul online si codul CAEN pentru productia de confectii imbracaminte dama si copii.

Multumesc anticipat!
Va multumesc foarte mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare articole croitorie irina_trusca irina_trusca Buna ziua. Vreau sa vand articole de croitorie realizate de mine acasa. Puteti sa-mi spuneti care sunt modalitatile legale pentru a da aceasta marfa la ... (vezi toată discuția)
Intreprindere individuala - diploma necesara? tavutzza tavutzza Buna ziua! As dori sa infintez o intreprindere individuala cu obiect de activitate confectii textile (imbracaminte - tricotaje). Am absolvit facultatea , dar ... (vezi toată discuția)
Înfiinþare firmã pentru magazin de confecþii Akiramid Akiramid Doresc să deschid un magazin de confecţii - creaţii proprii. Vă rog să mă informaţi, cum procedez pentru înfiinţarea unui SRL şi dacă pot colabora ... (vezi toată discuția)