avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 375 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Vanzare articole croitorie
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Vanzare articole croitorie

Buna ziua.

Vreau sa vand articole de croitorie realizate de mine acasa. Puteti sa-mi spuneti care sunt modalitatile legale pentru a da aceasta marfa la vanzare intr-un magazin?
Cel mai recent răspuns: ContSters256771 , utilizator 16:04, 12 Noiembrie 2014
Puteti infiinta un PFA cu norma de venit pe unul din codurile caen de mai jos. Norma de venit este in jur de 10500 lei pe an. Atentie, daca alegeti doua coduri platiti norma de doua ori.
Daca aveti venituri de 100000 lei platit taxele la valoarea a 10500 lei la fel daca aveti venituri de 0 lei platiti pentru 10500 lei. Faceti factura, contabilitatea este simpla, nu va complicati viata cu TVA. Fiind norma de venit nu trebuie sa mai bateti capul ca va trebuie cheltuieli deductibile.


1413: Fabricarea altor articole de îmbrăcăminte (exclusiv
lenjeria de corp)
1412: Fabricarea de articole de îmbrăcăminte pentru lucru
1414: Fabricarea de articole de lenjerie de corp
1419: Fabricarea altor articole de îmbrăcăminte şi
accesorii n.c.a.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Caen Akiramid Akiramid Buna ziua, Va rog sa ma lamuriti, cum sa procedez si ce coduri CAEN sa activez in SRL daca o firma de croitorie va lucra imbracaminte de dama din materialele ... (vezi toată discuția)
Infiintare srl victoria75 victoria75 Buna ziua ! Vreau sa deschid un magazin online pentru vanzarea produselor de imbracaminte. Dar si un mic atelier pentru productia confectiilor de imbracaminte ... (vezi toată discuția)
Intreprindere individuala - diploma necesara? tavutzza tavutzza Buna ziua! As dori sa infintez o intreprindere individuala cu obiect de activitate confectii textile (imbracaminte - tricotaje). Am absolvit facultatea , dar ... (vezi toată discuția)