Buna ziua.Imi cer scuze daca nu am postat unde trebuie. Am cumparat niste mobila in rate de la o persoana fizica cu un contract facut de mana.Ma tot aburit 1 luna de zile ca imi aduce patul, in cele din urma mi-a adus patul dar fara saltea.Intr-un act aditional am specificat ca se obliga sa imi aduca salteaua pana in data de 14.08.2011.Salteaua nu a fost adusa in data respectiva dar eu mai am sa ii dau o suma de banii din totalul care a fost specificat.As putea sa imi cumpar eu din magazin o saltea si sa nu ii mai dau banii cheltuiti pe saltea ? As puta face asta intr-un proces ulterior deschis impotriva mea ?
Puneti-l in prealabil in intarziere printr-o notificare. Apoi cumparati-va salteaua si deduceti valoarea saltelei din suma pe care mai aveti sa i-o platiti. Daca in actul aditional nu au fost trecute caracteristicile specifice ale saltelei, nu exagerati sa cumparati o saltea scumpa, cu vibromasaj sau mai stiu eu ce. Cumparati o saltea obisnuita. Nu uitati sa pastrati bonul de achizitionare a saltelei. Va fi folositor intr-un eventual litigiu.
Si cum as putea face dovada ca i-am facut notificarea de intarziere? Sa o inregistrez la un notar sau cum pot face mai exact ca sa nu poata sa zica ca nu am facut asta?