avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1008 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediu medical
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediu medical

Poate beneficia un bolnav de concediu medical daca este angajat de aprox. o luna, fara sa fii lucrat inainte sau poate primi doar adeverinta medicala?
Ultima modificare: Marți, 16 August 2011
b_noemi, utilizator
Cel mai recent răspuns: b_noemi , utilizator 22:13, 16 August 2011
Sunt doua lucruri distincte, cred ca nici un angajator nu isi doreste un angajat lesinat la servici care nu da randament nici macar la inceput de drum. Concediul medical se elibereaza in urma unui control medical sau spitalizare. Bafta.
A fost consultat si intr-adevar este bolnav, cei de la firma vor cm. si nu adeverinta ceea ce a si primit de la upu sau mf. Mai este valabil minim 6 luni lucrati sau s-a modificat legislatia in aceasta privinta
Ultima modificare: Marți, 16 August 2011
b_noemi, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediul medical anne_david anne_david Buna ziua, Va rog sa-mi spune-ti, cele 90 zile de CM se considera calendaristice sau lucratoare. Ele se calculeaza de la 01 ian pana la 31 dec, sau in 12 ... (vezi toată discuția)
Impunere luare concediu medical in urma unui eveniment Monica Popescu Monica Popescu Un Responsabil SSM al unei firme poate obliga un salariat sa ia Concediu medical in urma unei accidentari daca acesta nu doreste acest lucru? Evenimentul a ... (vezi toată discuția)
Refuz acordare adeverinta pentru concediu medical Rentzu Rentzu In urma unei sesizari la ITM , au venit inspectorii in control pentru verificarea unor nereguli la firma. Dupa control m-am imbolnavit iar patronul refuza ... (vezi toată discuția)