avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 510 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Schimbare destinatie uscatorie bloc
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Schimbare destinatie uscatorie bloc

Buna ziua, as dori sa aflu daca o uscatorie de la o scara a unui bloc, folosita ca atare de catre doritori, poate fi folosita de unul dintre locatari ca depozit(magazie) in virtutea faptului ca este "parte comuna"?
Multumesc anticipat pentru raspuns.
Cel mai recent răspuns: Caralumba , utilizator 19:49, 18 August 2011
Dora cu acordul Asociatiei!Adica cu incuviintarea Adunarii generale,in numel careia semneaza Comitetul asociatiei!
Multumesc mult, indraznesc sa insist un pic : adunarea generala poate hotari "soarta" unor locatari care vor sa foloseasca uscatoria in scopul pt.care a fost creeata ? In cadrul adunarii generale bineinteles ca vor vota foarte multi (de la alte scari ale blocului) pe care problema in sine nu ii afecteaza in niciun fel; nu poate fi vorba de un vot mai "local" ? adcica doar cei de pe scara respectiva ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Uscatoria - bun comun? maya2005 maya2005 As dori sa stiu daca seful de asociatie, care este si sef de scara, poate sa aduca sediu asociatiei in uscatorie, si cati locatari trebuie sa fie de acord cu ... (vezi toată discuția)
Cheie unica la uscatorie! a21alex a21alex Buna ziua, de cateva luni sunt presdintele unui bloc. Una din primele initiative a fost aceea de a propune locatarilor blocului pentru siguranta si securitatea ... (vezi toată discuția)
Am procedat corect? neculabahnareanu neculabahnareanu Adunarea Generala a Asociatiei de Proprietari dintr-un condominiu (bloc) format din doua scari, cu 8, respectiv 7 etaje a hotarat sa stabileasca sediul social ... (vezi toată discuția)