avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 822 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Consultare dosar penal
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Consultare dosar penal

Este posibila consultarea unui dosar penal intocmit in 2006?
Dosarul nu a ajuns la instanta insa nu stiu daca este inchis sau nu.
Pot copia documente din acest dosar?

Cel mai recent răspuns: ContSters47264 , utilizator 13:25, 26 Mai 2010
da se poate , doar daca sunteti parte in dosar.daca dosarul nu este ajuns in instanta s-ar putea sa fie la politie sau la parchet
si mie mi sa intamplat ca declaratiile ce le,am dat eu fiind acuzat de conducere sub influenta bauturilor alcoolice a unui autovehicul sa fie povestite orasului de catre "cineva din cadrul politiei" iar acum stie tot orasul declaratiile mele...nimic in ziua de azi nu mai este confidential...am realizat ca acesti "politisti incompetenti" la un pahar de vorba,spun orice,chiar povestesc si cand au luat ultima oara spaga si cat!!!
Ultima modificare: Miercuri, 26 Mai 2010
bc76, utilizator
Posibilitatea de a lua cunnostinta despre continutul dosarului de urmarire penala va exista doar dupa ce invinuitului/inculpatului i-a fost prezentaqt materialul de urmarire penala. Cel putin asa este legea, daca in practica se intampla si altfel...este incorect.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident fara rca ciocanitorugabriela ciocanitorugabriela In data de 3.05.2011 am fost implicata intr-un accident rutier fara victime.Persoana care m-a lovit conducea un autoturism neinmatriculat cu numere de la o ... (vezi toată discuția)
Liberul acces la informatiile de interes public mfdunhill mfdunhill Buna Ziua, as vrea sa stiu daca in baza legii Legea nr. 544/2001 privind liberul acces la informatiile de interes public pot cere la autoritatiile statului ... (vezi toată discuția)
Legea 544 ana_florina ana_florina Buna ziua, lucrez in cadrul unei primarii, la Legea 544 a fost solicitate mai multe cerinte printre care si proiectele tehnice la investutiile in curs, nu stiu ... (vezi toată discuția)