Nu exista formulare de divort.
Actiunea de divort trebuie sa indeplineasca cerintele prev. de art 112 -113 c.proc.civ.si pentru a fi admisa trebuie dovedita.
Probele sunt: inscrisuri si martori.
Durata:- in functie de termenele acordate de instanta, de procedura cu strainatatea, de pozitia procesuala a paratei, de termenul de redactare al hotararii in functie de care va curge si termenul de apel care este de 30 de zile de la comunicarea hotararii.
sotia nu doreste sa participe , e dezinteresata, nu o intereseaza , a parasit domiciliu, tot ce stiu e ca e in spania , nu avem bunuri , copii , cat poate dura divortul , probe ,doar martori care sa ateste cele spuse de mine?se amana sentintele in acest caz?
Durata unui proces nu poate fi cunoscuta niciodata cu exactitate,aceasta fiind conditionata asa cum am aratat mai sus de mai multi factori.
Daca cunoasteti adresa de resedinta din Spania, va fi necesara citarea la acea adresa.
Daca nu cunoasteti adresa, va fi necesara procedura citarii prin publicitate.
Angajati avocat.
Divort
ContSters196871
Buna. As dori sa stiu ,daca sotul meu are de executat o pedeapsa de 5 ani(nu executa este nu stiu unde, a plecat...), pot sa divortez si daca am nevoie de ... (vezi toată discuția)