avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1963 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Model cerere intrerupere concediu de odihna
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Model cerere intrerupere concediu de odihna

Exista un model standard de cerere intrerupere concediu de odihna din motive obiective (concediu medical) de la salariat catre firma?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:38, 17 August 2011
Nu exista vreun asemenea model tipizat ... faceti o cerere catre angajator, in care ii spuneti ca doriti intreruperea concediului de odihna incepand cu data de .... pentru motivele urmatoare .....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajare în timpul concediului de odihnă Monica Boeru Monica Boeru Lucrez la o societate unde momentan sunt în concediu de odihnă. Mă pot angaja la o alta societate în timpul concediului ? Trebuie sa fac cerere pentru ... (vezi toată discuția)
Întrerupere co pentru evenimente deosebite Sanda L Sanda L Bună ziua, vă rog să mă ajutați cu o informație. Concediul de odihnă poate fi întrerupt pentru concediu evenimente deosebite (deces)? Este vreo bază ... (vezi toată discuția)
Zile de odihna cerute anticipat crisana crisana Buna ziua.Am o intrebare .Imi spuneti daca pentru concediu de odihna exista cerere tipizata (ma refer pentru zilele luate in avans pentru perioada concediului ... (vezi toată discuția)