avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 698 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... radiere auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

radiere auto

am pe societate o masina veche care nu mai poate fi pusa in circulatie si nici scoasa din evidentaele taxei la primarie deoarece nu mai am talon ul ei.Ce ma sfatuiti sa fac pentru a o radia din evidenta primariei?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 22:48, 20 August 2011
Va adresati serviciului evidenta auto din cadrul SPR,detaliati aspectul ca autoturismul nu mai intruneste conditiile tehnice,subliniati interesul pentru radiere
Autoritatea va verifica evidentele,va elibera dovada in baza careia autoritatea fiscala va dispune radierea

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere masina iulyus02 iulyus02 Salut,acum 4 ani am vandut o dacia 1310 decat cu chitanta de mana si cu doi martori,celui care am vandut-o acum nu mai vrea sa facem actele de ... (vezi toată discuția)
Radiere autoturism rolena rolena Va rog frumos sa ma ajutati, am avut un \"autoturism\" Dacia 500 - (Lastun) pe care l-am vandut in anul 1991 fara insa a face actele necesare. Astfel am ... (vezi toată discuția)
Radiere de la fisc. ionescuionut2012 ionescuionut2012 Salutare,imi poate spune cineva cum fac,daca am vandut o semiremorca pe persoana juridica, dar nu am stiut ca se radiaza la financiar, am crezut ca se va radia ... (vezi toată discuția)