avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 788 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Inmatriculare auto
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Inmatriculare auto

Buna ziua.Pana acum cateva zile am avut domiciliul in jud.Botosani,masina fiind inmatriculata la Botosani.Recent mi-am schimbat domiciliul in jud Hunedoara.Ce trebuie sa fac pentru a schimba placutele de inmatriculare cu numere de Hunedoara?Cat timp mai pot circula cu numere de Botosani,daca eu am domiciliul in Hunedoara?Multumesc
Cel mai recent răspuns: Adrian Tudor , Consultant asigurari 18:37, 18 August 2011
Adresati-va la biroul de inmatriculari auto cu actele necesare ca si la prima inmatriculare. In mod normal aveti dreptul sa circulati cam 30 de zile de la scimbarea domiciliului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare numere de inmatriculare de la noul proprietar zaris zaris Buna ziua. In luna august 2008 am vandut masina unei firme de intermediere auto, am incheiat contract de V-C si am radiat masina de la Administratia ... (vezi toată discuția)
Înmatriculare autoturism în condițiile schimbãrii adresei din c.i., care este alta decât cea din contractul de vânzare-cumpãrare. ninelmanda ninelmanda Am avut domiciliul în jud.Hunedoara și cumpărat o mașină din jud. Olt pe care nu am înmatriculat-o încă. În contractul de vânzare-cumpărare ... (vezi toată discuția)
Vanzare masina de pe sc Alexxa23 Alexxa23 Buna, As vrea sa stiu daca pot sa vand masina care se afla pe firma, chiar daca nu am talonul ei(acesta inca nu mi-a fost eliberat, insa am dovada). Cum ... (vezi toată discuția)