avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 154 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Înmatriculare autoturism în condițiile ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Înmatriculare autoturism în condițiile schimbãrii adresei din C.I., care este alta decât cea din contractul de vânzare-cumpãrare.

Am avut domiciliul în jud.Hunedoara și cumpărat o mașină din jud. Olt pe care nu am înmatriculat-o încă. În contractul de vânzare-cumpărare este stipulată adresa din jud. hunedoara. Între timp,mi-am schimbat adresa și cartea de identitate din jud.Hunedoara în jud. Prahova. Este posibil sa imi înmatriculez mașina în jud. Prahova în condițiile în care adresa din contract e alta decât cea din C.I.?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 21:55, 8 Noiembrie 2012
Da, nu e vreun impediment ca e alta adresa in contract.
Intai o inregistrati la administratia financiara, apoi mergeti la RAR, apoi la inmatriculari acolo unde domiciliati acum.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Auto maier maier buna ziua. in urma cu 6 luni am vandut un autoturism dacia (1000 E). nu am incheiat contract de vanzare cumparare. cartea de identitate a ramas la ... (vezi toată discuția)
Vinzare-cumparare auto EmanuelaT EmanuelaT Buna ziua, Am urmatoarea problema: un prieten a achizitionat de la o societate comerciala din Prahova o masina. A primit de la ei factura si fisa de ... (vezi toată discuția)
Probleme rar tony19866 tony19866 daca am facut rar-ul pe numele meu pot sa fac un contract de vanzare cumparare cu tata si sa o anmatriculez pe numele lui? (vezi toată discuția)