avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 932 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... completare revisal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

completare revisal

Buna dimineata.Am si eu o intrebare la dvs.Societatea noastra are 2 salariati angajati la sediul social.De curand si-a deschis un punct de lucru.Aici vrea sa mai angajeze 3 persoane.Pana acum revisalul a fost completat de o dna.contabil.S-a incheiat colaborarea cu aceasta si trebuie completat de altcineva.
intrebare: in revisalul completat pentru punctul de lucru trebuie sa se vada si cei 2 angajati de la sediul social?
cum se face acest lucru?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:21, 22 Martie 2013
Problema este ca inca nu este deschis punctul de lucru, iar contractele sunt efective de luni.
C.i.m. se vor completa si transmite in REVISAL de catre societatea mama ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firma cu doua cui-revisal MihaelaaC73 MihaelaaC73 Buna ziua, Pentru o firma cu doua cui-uri (cui pt sediu social si alt cui pentru punct de lucru), cum se procedeaza cu Revisalul? Crearea unui sediu ... (vezi toată discuția)
Revisal - puncte de lucru simona ch simona ch Am o societate care are puncte de lucru cu mai mult de 5 salariati, pentru care a obtinut CUI-uri. Conform art. 2 alin (3) din HG 500/2011, \\"Angajatorii care ... (vezi toată discuția)
Punctul de lucru in revisal monik09 monik09 Buna ziua, Va rog sa ma lamuriti intr-o problema: societatea are un punct de lucru care are acelasi cod fiscal cu al sediului social. In Revisal se trec ... (vezi toată discuția)