avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 597 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... ce inseamna a fi judecat?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

ce inseamna a fi judecat?

buna ziua va rog a ma ajuta cu o intrebare : vreau sa stiu daca procurorul cand a dat scoaterea de sub urmarire penala si o amenda administrativa asta inseamna ca ai fost judecat pt ca la locul de munca la angajare mi sa cerut sa declar daca am fost arestat,judecat sau condamnat si aveam aceea amenda administrativa pe care nu am declarato si acum mi se spune ca daca ai o amenda administrativa indeplineam acea conditie cum ca as fi fost judecat precizez ca nu am fost citat la tribunal sau sa vad vre-un procuror doar o declaratie la politie deci ce vreau eu sa stiu daca asta inseamna judecata va multumesc
Cel mai recent răspuns: eumarian , utilizator 13:46, 22 August 2011
In ce institutie lucrati de exista asemenea cerinte "sa nu fiti judecat"? Puteati ajunge in instanta ca intimat si daca cineva depunea plangere pentru o fapta imaginara pe care ati fi comis-o si apoi ataca solutia de NUP data de procuror. E prea vag "a fi judecat", in opinia mea.


Aceeasi intrebare si pentru a fi arestat ... daca ai fost arestat abuziv si castigi la recurs? Ce institutie cere asa ceva?
Ultima modificare: Luni, 22 August 2011
eumarian, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Care este diferenta dintre sup si nup ladder ladder As dori sa aflu si eu exact care este diferenta ,daca ea exista , intre Scoatere de sub urmarirea penala si Neancepera urmarii penale. (vezi toată discuția)
Art. 87 din oug nr. 195/2002 jalentin jalentin pe data de 11-01-2011 am consumat alcool dupa care am condus masina proprie pe o distanta de 500 m unde ma ooprit politia din comuna, mam dat jps e la volan ... (vezi toată discuția)
Art.10 cod procedura penala bgvl bgvl In situatia in care sesizez parchetul prin plangere sau denunt despre comiterea unei infractiuni de catre o persoana, aceasta infractiune fiind prescrisa, ... (vezi toată discuția)