avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1090 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... urgent anulare / amanare titlu executoriu
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

urgent anulare / amanare titlu executoriu

pot cere anularea sau amanarea unui titlu executoriu la finante, ptr societate, la o amanda a itm, deoarece suntem in proces cu ei?
AM ATACAT PV UL ITM DE CONSTATARE A CONTRAVENTIEI IN TERMEN
daca l=ati atacat in termen se suspenda executarea amenzii pana la solutionarea definitiva a plangerii contraventionale si dvs. nu trebuie sa notificati la finante nimic, nici macar in cazul in care nu aveti castig in instanta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda contraventionala manu_srl manu_srl Buna, azi am luat o amenda de 10 puncte pentru ca am intrat pe interzis, nu am nimic pe numele meu. Amenda poate veni la impozitul casei? Si stiam ca in 5 ani ... (vezi toată discuția)
Transmiterea pv de constatare si sanctionare a contraventiei catre finante pentru luarea in debit dan_co dan_co Buna ziua. In urma unui control, s-a intocmit un proces-verbal de constatare si sanctionare a unor contraventii pe linia apararii impotriva incendiilor, care ... (vezi toată discuția)
Procese verbale adrian_94 adrian_94 amenzile de circulatie trimise prin posta recomandate daca nu se semneaza pt. ridicarea scrisorilor , ce se intampla cu ele daca a trecut mai mult de 6 luni de ... (vezi toată discuția)