avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 521 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie de somaj ridicata de o alta persoana
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie de somaj ridicata de o alta persoana

Buna ziua, somajul se poate ridica de o alta persoana, se poate face procura speciala?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: incepator c.j , utilizator 11:28, 18 August 2011
Da. Se poate cu procura. Dar vizarea lunara a carnetului de somaj trebuie sa fie facuta de titular.
MULTUMESC
Se poate face procura pentru ridicarea indemnizatiei de somaj dar somerul tot trebuioe sa se prezinte lunar la Agentia de Somaj. In caz contrar ii inceteaza plata indemnizatiei.
multumesc !, da asta stiu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nesemnarea carnetului de somaj SergiuLuci SergiuLuci Am intrat in somaj si acuma as avea o problema caci trebuie sa plec din tara pe un termen de 2 luni.Intrebarea ar fi daca mai primesc somaj sau daca poate sa ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie de somaj (absolvent invatamant superior) alexa_axy alexa_axy Buna ziua, Doresc sa stiu daca o persoana depune dosarul pentru primirea indemnizatiei de somaj (proaspat absolent de invatamant care nu a fost incadrat in ... (vezi toată discuția)
Cand primesc banii de somaj? grancea grancea Buna ziua tuturor! azi am depus si cel de al doilea dosar pentru somaj si tot astazi mi s-a eliberat carnetul cu care trebuie sa merg lunar sa mi-l vizeze. ... (vezi toată discuția)