Dacă ne poate ajuta si pe noi cineva pentru un credit, chiar si contra cost. Soțul meu lucrează de aprox 5 ani pe platforma , angajat la o soc din Dubai ( nu se emit fise fiscale) de un an le a făcut si carnet de marinar dar nu toate plecarile sunt pe mare deci nu sunt trecute toate plecarile in crnet. Am vrut sa obtinem un credit între 10.000 de euro pentru un teren sau 50000 pentu o casa, nicidecum nu s a putut, cereau ori fisa fiscală ori alte bănci cereau 2 ani pe carnetul de marinar. Dacă cineva dintre d-voastra știe cum putem reuși va rog sa ne ajutati. Avem toate contractele de pana acum . Va multumim frumos.
Bancile sunt suverane, ele decid cui si in ce conditii va pot acorda credit.
Cautati si la alte banci unde nu ati mai fost si incercati sa le indepliniti conditiile :(
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Divort
sufletel25
Va rog sa ne sfatuiti! Este vorba despre nepotul meu care este casatorit de un an are un baietel, iar acum sotia lui a dat la divort. Povestea lor este ... (vezi toată discuția)
Codebitor
liviu.c
Buna ziua.
Am contractat un credit anul trecut cu denumirea de abonament bancar.Valoarea este de 10.000 de euro,nu platesc rate la el ci un comision de 2 % ... (vezi toată discuția)