avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 868 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... transmitere revisal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

transmitere revisal

buna ziua tuturor
hepl! Am tot incercat sa transmit revisalul nou si am primit urmatorul mesaj de eroare: "ORA-20011: Formatul Fişierului este Invalid. -20041ORA-20041: Fisierul preluat trebuie sa contina cel putin un salariat si un contract. Error".
Ce nu fac bine? In revisal vad salariati, contracte, totul este actualizat.
Eu am facut asa: generare registru, salveaza, am ales discheta, a fost generat cu succes si am facut ca de obicei pentru transmitere registru, cu parola etc.X-(#-o
Va rog sa ma ajutati.
Multumesc


Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:56, 22 August 2011
cea noua.
nu inteleg de ce nu se salveaza pe discheta ceea ce este deja salvat in revisal. trebuie sa pun cursorul pe primul salariat din lista? Imi cer scuze ca insist, eu zic ca ma descurc bine sa lucrez la computer, dar acum "o cam dau in bara".
Fisierul pe care il transmiteti trebuie sa fie de forma:
S.C................_Cod fiscal_LLZZaa_HHmmss ExportRegistru.rvs

Apoi, pentru transmiterea fisierului intrati pe site-ul Inspectiei Muncii la adresa:
[ link extern ]

Va recomand ca in folderul in care ati instalat REVISAL HG-500 sa creati un subfolder pe care sa-l denumiti, de exemplu, "Export Registru" si sa salvati in acesta toate registrele, in acest fel creandu-se o biblioteca a registrelor salvate.

Dupa autentificare, incarcati fisierul salvat din subfolderul creat si expediati-l.

Dupa expediere veti vedea in josul paginii nr. de inregistrare a trimiterii, iar mergand in dreapta sus si selectand "Rapoarte", puteti tipari confirmarea trimiterii.
Multumesc mult.
Sper sa reusesc.
Ati uitat sa reveniti, sa-i informati si pe ceilalti participanti la forum daca ati rezolvat problema, daca v-au fost utile sfaturile primite. Experienta dvs. in solutionarea acestei probleme ar putea fi utila si altor participanti la forum.
Cu aceeasi problema m-am confruntat si eu. Eroarea respectiva este pentru ca fisierul din revisalul nou l-ai trimis pe revisalul vechi. Dupa ce intri pe reges.inspenctiamuncii.ro trebuie sa dai click in stanga pe noul revisal, apoi se deschide o alta pagina unde introduci user si parola.
Ma bucur ca am reusit, nu stiu cum de mi-a venit ideea asta....norocul meu, de nu treceau cele 90 de zile si eu tot nu reuseam sa transmit revisalul :blush2:

Alte discuții în legătură

Preluare firma-revisal suciugeorgeta suciugeorgeta Am preluat de curand o firma noua cu 10 angajati,cum ar trebui sa procedez cu revisalul? Eu am facut in felul urmator:am scos de la itm o noua parola ,am ... (vezi toată discuția)
Probleme revisal simavio simavio buna ziua vineri am instalat noua versiune Revisal,am completat salariile cim-urilor active ,am salvat ,,Generare registru'' intr-un fisier nou,mi s-a ... (vezi toată discuția)
Generare revisal padicam padicam Buna ziua, Ma poate ajuta cineva cu mai multe detalii legate de modul de lucru in noul Revisal? Ce este publicat,mi se pare de neajuns. De ex....am preluat ... (vezi toată discuția)