avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 156 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita PFA
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita PFA

Am un credit neplatit de 35000 ron care a ajuns la o firma de recuperare . Nu am girat cu bunuri doar cu buletinul.In perioada in care am luat creditul eram angajat la o soc. comerciala. Acum am un PFA cu care lucrez si care nu are datorii la finante sau in alta parte.PFA-ul are ca si bunuri o masina si aparatura.Va rog sa-mi spuneti daca voi ajunge la executare silita pentru credit atunci PFA-ul va fii afectat in vreun fel? voi pierde bunurile ce apartin PFA-ului? multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters214341 , utilizator 08:45, 19 August 2011
daca instrainez acum masina credeti ca va fi atacat contractul de vanzare-cumparare? inca nu am primit oficial nimic doar amenintari telefonice. Cit timp trebuie sa treaca de la vinzare ca sa nu poata fi atacat contractul?
Nu cred ca il vor ataca. Nu este o valoare atat de mare incat sa merite. In plus sansele de a castiga un astfel de proces sunt minime, majoritatea actiunilor de acest gen sunt respinse.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Datorii pfa - anaf recupereaza de la persoana fizica datoriile acumulate de pfa? iordan teodor iordan teodor Este legal ca ANAF-ul sa recupereze datoriile acumulate de catre PFA de la o persoana fizica, fara ca PFA-ul sa fie trimis in judecata? Pentru ANAF, PFA-ul si ... (vezi toată discuția)
Persoana fizica autorizata-patrimoniu de afectatiune amt11 amt11 In cazul in care o persoana fizica constituie un PFA si ii constituie un patrimoniu de afectatiune luand din bunurile personale si creand o masa patrimoniala ... (vezi toată discuția)
Raspunderea pfa in caz de insolventa amuller amuller Buna ziua. As dori sa va rog sa-mi aspundeti la cateva intrebari legate de raspunderea PFA in cazul insolventei. Este posibil sa se ajunga la executare silita ... (vezi toată discuția)