avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 334 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Probleme tehnice in functionarea ... catre staff - inneregula in aprobarea mesajelor ...
Discuție deschisă în Probleme tehnice in functionarea avocatnet.ro

catre staff - inneregula in aprobarea mesajelor individuale pe forum......

probabil de curand s-a modificat situl dvs si forumul
din pacate ceva nu merge bine atunci cand doresti sa postezi un mesaj in forum

"Confirmare adaugare mesaj

Invita la discutie

Introdu numele utilizatorului pe care vrei sa-l inviti la discutie
Urmareste discutia
doresc sa primesc alerta pe email cand apar mesaje noi in discutie
CONDITII
Prin postarea acestui mesaj declar ca sunt de acord si respect Regulamentul Forum-ului Avocatnet.ro.
Vrei sa publici mesajul? DA & ACCEPT CONDITIILE NU Raspunsul se salveaza in FORUM. Asteptati...

Citeste mai mult: www.avocatnet.ro/content/for... "

dupa ce primesc acest mesaj ecranul ramane gri... si nu dispare casuta cu acest mesaj......... si nu are buton de ok.... ca sa dispara.....

nu aveti nici webmaster... ca sa ii trimit lui.. mersi de trimitere mai departe la dept IT....
Ultima modificare: Joi, 18 August 2011
ContSters83715, utilizator
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 08:05, 22 August 2011
Haioasa ideea cu "nu aveti nici webmaster" :D.
Am inregistrat reclamatia dumneavoastra, stim deja de existenta acestei probleme si incercam sa o rezolvam. Multumim de sesizare.
Numai bine.
Alin Popescu, administrator
ma refeream la link de webmaster.... nu la persoana webmasterului

e deruntant sa il gasesti la "PUNE O INTREBARE IN FORUM...?!" uite ca am pus-o :))
Buna ziua,

Am rugamintea sa imi confirmati faptul ca problema s-a rezolvat. :)

Multumesc anticipat.
nam mai revenit ca sa rezolvat! :) (aprobare tacita)

totusi nu am inteles ce inseamna "invita la discutie ??" e un fel de chat?
Ultima modificare: Sâmbătă, 20 August 2011
Mesajul "Invita la discutie" se refera la posibilitatea utilizatorilor in momentul postarii raspunsului in forum de a invita un alt coleg sa vizualizeze subiectul respectiv si eventual sa raspunda la acesta. Sunt cazuri, de exemplu cand in forumul de contabilitate pe langa raspunsul legat de problema contabila expusa, sa fie sa fie necesar si un raspuns pe latura juridica. Se invita un coleg cu pregatire in acest domeniu, pentru completarea raspunsului respectiv.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare pentru admin Cand voi putea urmari forumul astfel incat sa stiu orice mesaj ce apare intr-o zi fara sa marchez peste tot "urmareste discutia" si sa-mi umplu casuta e-mail ... (vezi toată discuția)
Cont inactiv tzuku51 tzuku51 In partea dreapta-sus scrie pe fond rosu \\"contul tau este inactiv.click aici(iesire cont). De ce este inactiv,ca sunt intrat in forum,am pus intrebari,am ... (vezi toată discuția)
Vreau ceva, dar stiu ce vreau? Ana-Maria  Dutescu Ana-Maria Dutescu Buna ziua, drag suport tehnic, eu nu urmaresc niciodata subiectele la care am raspuns in forum, mi se pare obositor si contraproductiv, imi incarca adresa de ... (vezi toată discuția)