multumesc doamnei elga50 =D> pt raspunsul oferit si as vrea sa mai spun sau mai bine zis sa intreb ceva: aceeasi proprietari care ma sacaie de ceva timp#-o cu repartitoarele sustin ca este ilegala montarea de repartitoare pe scara, ca trebuie sa fie neaparat un procent de 80% ca sa fie luate in considerare (in conditiile in care pe o scara de 19 ap, au ramas contorizate cu repartitoare doar 12), ca in ord 255 si 233 nu scrie nicaieri ca daca ramane si un singur repartitor si acela trebuie luat in considerare....
chiar nu stiu ce sa mai fac!!!!!!!! va rog sa ma consiliati daca se poate!!!!!:((
in alta ordine de idei as vrea sa intreb daca cineva a transmis on line D112 cu succes si care sunt pasii de urmat, pt ca eu ma chinui de doua luni sa o transmit si nu pot in conditiile in care am reusit sa completez f bine d112 cu toate ca am 2 angajati cu contract de munca si presedintele cu mandat, iar cenzorul cu conventie civila. am cumparat si certificat digital. multumesc anticipat celor care ma vor ajuta si ma vor lamuri. o zi buna!
Asa cum v-am raspuns si in celalalt topic (trebuia sa il folositi pe acela pentru a scrie ce ati scris aici), daca sunt montate deja repartitoare pe scara....se pot monta si altele, si se pot scoate dintre cei care nu mai vor sa fie contorizati.
Si montarea este posibila....si calculul caldurii de catre firma prestatoare merge mai departe.
Procentul de 80% este valabil numai pentru montarea la inceput de tot pe o scara de bloc. Daca nu ati fi avut repartitoare si 16 apartamente ar fi vrut cu repartitoare se puteau monta, daca ar fi vrut numai 12 nu s-ar fi putut monta deoarece nu se atingea procentul de 80%.
Dar dupa ce s-au montat orice este posibil...si sa se monteze la cine nu are...si sa se calculeze caldura contorizata chiar daca se coboara sub 80%.
Sper ca ati inteles si ca nu veti mai reveni cu aceasta intrebare.
Despre decl.112 sunt mai multi pasi de facut si nu spuneti unde va impotmoliti.
Aveti grija ca se apropie termenul de 25 a lunii cand deja trebuie sa fi depus declaratia pe iulie.
Deci de unde nu mai merge?
Contoare caldura
muschetarul
as dori sa aflu daca se poate sa imi pun contoare la caldura chiar daca nimeni din bloc nu este de acord,daca da ce trebuie sa fac si unde sa merg,va multumesc ... (vezi toată discuția)