avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 453 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... cerere arest preventiv
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

cerere arest preventiv

am nevoie de o cerere arest preventiv Campina,Prahova
ma iertati ca indraznesc dar nu stiu de unde sa iau poate ma ajuta cineva
adresa mail honey_mihu@yahoo.com
Cel mai recent răspuns: doberv , utilizator 19:52, 20 August 2011
daca nu esti procuror, nu ai ce face cu o asemenea cerere. sau esti un student si vrei sa iti facem tema de la seminar. which one?
Daca aveti pe cineva in arest, dati mai multe detalii pentru a putea fi ajutata.
sotul meu este arestat si am nevoie de o cerere ptr vizita ,daca aveti scanata sau in format si ma puteti ajuta va multumesc!
Precizez Campina -Prahova
O puteti face cu scris de mana sau sa va ajute cei de la locul unde se afla in detentie.
Important este sa rezulte ca solicitati sa il vizitati.
Nu am auzit sa existe probleme legate de astfel de cereri.
din cate stiu ,dvs trebuie doar sa va prezentati la arestul politiei si nu cred ca nu va vor primi.
de principiu stiu ca cei arestati trebuie sa faca cerere insa doar pentru ude

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am vreo sansa in aprobarea unei vizite? larisa_isa larisa_isa Tin sa mentionez ca fostul meu iubit este in arest preventiv 30 de zile si cy toate ca e fostul vreau sa il vad,sa vorbesc cu el. Credeti ca am vreo sansa? (vezi toată discuția)
Unde se aduce un urmarit international? looly looly Buna ziua. As dori sa va intreb unde se aduce un urmarit international prins in italia?Stiu ca a fost prinsa, pentru ca este femeie , in Torino si adusa in ... (vezi toată discuția)
Dreptul la vizita printesafnj printesafnj as dori sa stiu daca pot vizita un prieten care se afla la un ipj in arest preventiv sau daca pot vorbi prin telefon ? ma intereseaza deasemeni daca ii pot ... (vezi toată discuția)