avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1082 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... LUCIAN -UN COPIL FARA COPILARIE
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

LUCIAN -UN COPIL FARA COPILARIE

V-as ruga sa tinem un moment de reculegere pt.un inger ,pt.LUCIAN RASTAS care nu a avut timp sa cunoasca si latura frumoasa a acestei vieti pamantene.........





DUMNEZEU SA-L ODIHNEASCA IN PACE!

Nu exista nici un fel de relatie de rudenie intre mine si familia lui LUCIAN-baietelul de 4 ani care a murit chinuit de asistentul social din Bistrita, insa de cand am citit articolul d-nei jurnalist Ana Maria Marinescu nu ma pot opri din plans .

Sunt si eu mama si am un baietel de 4 ani si 5 luni -EL este comoara vietii mele.

Vreau sa spun doar atat "MAMELOR ,TATILOR AVETI GRIJA DE COPIII VOSTRI CA LOR SA NU LI SE INTAMPLE CE I S-A INTAMPLAT LUI LUCIAN"!

DUMNEZEU L-A SALVAT FACANDU-L INGER!


Ultima modificare: Sâmbătă, 23 August 2008
soliaepia, utilizator
Cel mai recent răspuns: vali63 , utilizator 14:46, 26 August 2008
Sunt o mama care mi-am dorit foarte mult sa am un copil, copilul mult dorit a venit tocmai la varsta 38 ani, ce bucurie era si baiat, dar la 3 ani copilul care fizic era considerat perfect sanatos era defapt bolnav de autism, o boala la care nu exista deocamdata in Ro tratament. Am cheltuit sume enorme in vederea recuperarii, cu terapeuti americani si romani. Acum copilul merge la gradinita de masa si este 90% recuperat. Ma ingrozesc ca sunt unii parinti care au parte de copii sanatosi si nu stiu sa pretuiasca acest dar de la D-zeu si a-si maltrateaza copiii. De asistenti maternali ce pot sa spun, ai recunosc de cum urca in autobuz cu copilul, dar afacerea este buna, statul acorda 1500 ron + bani de haine, etc...Daca s-ar acorda macar jumatate din suma mentionata mai sus mamelor naturale fara posibilitati materiale (deobicei sunt fete tinere pana in 18 ani) nu ar mai ajunge acesti copii in plasamente. Am cunoscut la maternitate o fata f. tanara care a nascut 2 copii gemeni si care plangea si statea la patutul copiilor pentru ca trebuia sa se desparta de ei deoarece au venit cei de la Protectia copilului sa faca acte pentru plasament deoarece au considerat ca nu are posibilitati de crestere. Parerea mea este ca mamele fara posibilitati ar trebui ajutate sa-si creasca singure copiii, iar in plasamente ar trebui sa existe numai copii care sunt neglijati si maltratati de parinti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deces copil- cine este vinovat? Roman85 Roman85 o fata de 14 ani care urma sa fie data in plasament la o familie a fos calcata de un tir Fata era pe bicicletă. A ieșit de pe un drum ... (vezi toată discuția)
Asistent maternal Dahrma Dahrma Cate este salariul unui asistent maternal?Se primeste in functie de copiii luat in grija? Multumesc (vezi toată discuția)
Concediu pentru ingrijirea copilului angelyc angelyc am o fetita de 18 ani mai are un an de scoala si este insarcinata ,eu ca bunica pot beneficia de concediu pentru ingrijirea copilului? daca da fiicamea poate ... (vezi toată discuția)