avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 210 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Nou termen micsorare pensie alimentara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Nou termen micsorare pensie alimentara

Ieri a avut loc prima infatisare in procesul de micsorare pensie alimentara in care eu sunt parata. Am hotarat sa nu-mi iau avocata si am trimis singura intampinare si nu m-am prezentat pentru ca era stipulat de reclamant sa se judece in lipsa. S-a dat termen pentru 16.09 dar intrebarea mea este urmatoarea: la inceput am fost doua parti, reclamantul si parata si acum pentru urmatorul termen este parte in proces si autoritatea tutelara, primaria din zona. Asta ce inseamna ? Sunt in ceata rau de tot!
Ma poate ajuta cineva?
Cel mai recent răspuns: Livica , utilizator 21:25, 19 August 2011
nu va dezavantajeaza ca a fost introdusa in cauza si autoritatea tutelara. pana la urma e cererea reclamnatului de reducere a pensiei de intretinere. dvs aveti tot interesul ca instanta sa ii respinga cererea.
Dupa parerea mea daca se fac cercetari o sa fiu in avantaj pt ca dupa divort eu am plecat in alt judet cu copiii si din cercetari se pot vedea rezultatele f bune la scoala, se poate vedea ca am conditii bune unde ii cresc, dar nu stiu deloc cum o sa decurga lucrurile si cat am reusit sa conving eu cu intampinarea pe care am facut-o singura. Avocata pe care o am deja pt ca nu plateste corect pensia alimentara m-a sfatuit sa caut o avocata aici unde locuiesc acum dar nu mi-am permis.
In toate dosarele in care se dispun masuri cu privire la minori este obligatorie citarea Autoritatii Tutelare.
Prin intampinare se formuleaza apararea fata de actiunea reclamantului, iar in dovedirea sustinerilor se propun si se administreaza probe.
Va multumesc mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

autoritatea tutelara face ancheta pt fiecare cerere ? NLY007 NLY007 Buna seara am si eu o rugaminte daca ma poate lamuri si pe mine cineva de specialitate pe scurt datele problemei sunt.eu am depus la judecatorie o cerere ... (vezi toată discuția)
Urgent andreea_galben andreea_galben buna seara,la un proces de incredintare minor solicitat de mama copilului se da un termen unic pt parat fiind tatal copilului,care este in stare de arest,pt ... (vezi toată discuția)
Intampinarea este obligatorie? crisdario crisdario La procesul care il am pe fond in citatie se cere a se depune intampinarea inainte cu cinci zile de data primei infatisari.La cele cerute de reclamanta nu am ... (vezi toată discuția)