avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1022 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... coeficienti de salarizare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

coeficienti de salarizare

buna seara.lucrez la o firma in functia de contabil din anul 2000,fiind angajata cu studii postliceale si beneficiind de un coeficient de salarizare de 1.2.anul acesta am terminat facultatea si sunt licentiata in contabilitate si informatica de gestiune.fiind absolventa de studii superioare as dori sa stiu daca beneficiez de un coeficient de salarizare mai mare si care este acesta si daca angajatorul trebuie sa-mi mareasca salariul pe statul de plata .
Cel mai recent răspuns: ContSters42179 , utilizator 22:47, 19 August 2011
Ar trebui sa ne spuneti daca postul pe care il ocupati necesita studii medii sau superioare.
Daca nu necesita studii superioare angajatorul nu trebuie sa mareasca salariul. Va trebui ca dv. sa cautati un post vacant care necesita studiile superioare finalizate de dv., pe care sa va incadrati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Slararizare functie de tehnician cu studii superioare ioana plescan ioana plescan Am absolvit Facultatea de Stiinte Economice specializarea contabilitate si informatica de gestiune pot fi incadrata tehnician intr-un liceu cu studii ... (vezi toată discuția)
Incadrare in urma absolvirii unei facultati iulian2000 iulian2000 Buna seara, Am si eu o intrebare, la care sper din tot sufletul sa imi raspundeti: de 2 ani lucrez la o firma de contabilitate ca si contabil, numai ca pe ... (vezi toată discuția)
Salariul minim brut pentru studii superioare de scurta durata mariuspokemon mariuspokemon Buna ziua. As dori sa aflu care este salariul minim brut pentru studii superioare de scurta durata. Am terminat in vara anului trecut Facultatea de Jurnalism, ... (vezi toată discuția)