avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 449 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... prima de nastere si trusou
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

prima de nastere si trusou

Buna ziua,se mai acorda prima de nastere si banii de trusoul bebelusului?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 20:05, 20 August 2011
1. - Daca ati nascut in 2011, nu mai este in vigoare CCMUNN pe anii 2007-2010 care prevedea un ajutor in bani la nasterea unui copil.
- daca insa aveti un CCM aplicabil la nivel de unitate si care prevede acest ajutor banesc atunci il puteti solicita.
2. Banii de trusou nu se mai acorda din iulie 2010.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturile mamei si ale copilului elya24 elya24 am nascut acum 6 ani cand eram inca eleva in ultimul an de profesionala si pentru ca nu am avut carte de munca (sa platesc la stat)nu am primit nici o ... (vezi toată discuția)
Salariu mediu pe unitate - bonus la nastere butterfly_1976 butterfly_1976 Buna ziua! Se mai acorda un salariu mediu pe unitate la nasterea copilului? Era un beneficiu conform CCMN 2007-2010, se pastreaza in 2011? Se acorda in sistem ... (vezi toată discuția)
Alocatie nou nascut denis21 denis21 Daca am nascut pe 1 iulie2010 mai beneficiez de alocatie nou nascut? De la primarie pana acum mi-au spus ca nu o sa mai beneficiez de trusoul de nou ... (vezi toată discuția)