avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 827 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general lipsa numerar casierie
Discuție deschisă în Contabilitate în general

lipsa numerar casierie

cum se inregistreaza lipsa unei sume mari de bani in casieria unitatii
daca se impoziteaza ca sume ridicate si necuvenite ce implicatii juridice are
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 13:57, 21 August 2011
De unde provine aceasta lipsa? A fost stabilita in urma inventarierii? Poarta raspunderea legata de lipsa banilor o anume persoana?
se recupereaza suma intra sub incidenta codului penal.
La ceea ce ai scris m-am si gandit @ovidiu7676, dar poate ne da mai multe amanunte, sa intelegem si noi despre ce este vorba. Si sa ajutam in masura in care putem. :)
Ultima modificare: Duminică, 21 August 2011
Gabriela Monica Ionescu, Consultant fiscal

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bilant..... ContSters126274 ContSters126274 O firma constata ca anumite bonuri,chitante(vechi de 2 ani) nu au fost inregistrate si are si minusuri la inventarele efectuate(exista vinovati). Cum se ... (vezi toată discuția)
Delapidare theblacklady_13 theblacklady_13 Unul dintre parintii mei lucreaza de aprox 25ani la casieria unei banci, timp in care sub influenta superiorului direct au fost preluati bani din depozitele ... (vezi toată discuția)
Demisie admin. dedea dedea Buna ziua! As vrea sa stiu si eu in momentul in care un administrator de firma este schimbat si in momentul ala in casierie sunt bani dar care nu vrea sa-i ... (vezi toată discuția)