Buna ziua. Va rog frumos sa ma indrumati si pe mine si pasii care trebuie sa i fac pt a da curs unui certificat dr mostenitor. In urma decesului tovarasului meu de viata(in martie 2008) cu care n am fost casatorita dar am fost impreuna 22 de ani , el neavind copii, eu am devenit legatar universal si obtinind pe baza testamentului un certificat de mostenitora unui apartament. Intrebarea mea este ce acte imi trebuiesc pt a l putea trece pe numele meu la sectia financiara.Multumesc anticipat.
Certificatul de mostenitor si cartea dvs. de identitate in original si cate o copie xerox (copia de pe actul de proprietatea pe numele defunctului e deja la dosarul prin care s-a deschis rolul pe numele defunctului, dar puneti-l in geanta pentru orice eventualitate).
Testament
doinitzaalexei
In urma decesului tovarasului meu de viata timp de 22 ani , acesta mi a lasat prin testament apartamentul cu toate bunurile existente. Acest testament a fost ... (vezi toată discuția)
Testament
integrity
In termenul de 6 luni am dat o declaratie la notariat ca accept mostenirea dupa unchiul care nu avea alti mostenitori.
Cand am fost sa platesc impozitul la ... (vezi toată discuția)